Bio

Kuka:

Olen Olli Raunemo, 25-vuotias personal trainer Kouvolasta. 

Koulutustausta:

Kuntosali, treenaaminen ja ravitsemus ovat intohimojani, joista halusin luoda itselleni ammatin.

Valmistuin personal traineriksi (Kouvolan seudun ammattiopisto) ja liikunta-alan ammattilaiseksi liikunnan ammattitutkinnosta (Pajulahti) vuonna 2018. Olen toiminut pt:nä valmistumisestani lähtien.

Urheilutausta:

Urheilu ja liikunta ovat olleet tärkeä osa elämääni pienestä pitäen. Hurahdin nuorena jalkapalloon, jota pelasin kilpa- ja harrastetasolla 15-vuotiaaksi asti. Lumilautailu ja golf tulivat sivussa mukaan, joista golfin pelaaminen jatkuu edelleen. 

Kuntosalin maailmaan eksyin vuonna 2011. Olen siitä lähtien treenannut aktiivisesti, josta tavoitteellisemmin kehonrakennustyylisesti vuodesta 2015. 

Treeniurani huipentui classic bodybuilding-kisoihin vuonna 2019, missä ulosmitattiin vuosien systemaattinen treeni. Rahkeet riittivät Fitness Classicin sm-kisojen avoimen sarjan seitsemänteen sijaan. Blogista voi käydä lukemassa tarkemmin kisoihin valmistautumisestani.

Valmennusfilosofia:

Valmentajaa valittaessa pidän tärkeimpinä ominaisuuksina valmentajan kokemusta – niin itsensä kuin valmennettavien suhteen. Pelkkä valmentajan fiilispohja tai mututuntuma ei kuitenkaan riitä, vaan valmennuksen tulee perustua tutkittuun tietoon. 

Olen lähes 10 vuoden treeniurani aikana ehtinyt kokeilla lukuisia eri treenimetodeja ja -ohjelmia, ruokavalioita sekä dieettejä niin kisa- kuin elämäntapatavoittein. Kokemuksen myötä on myös erottanut ne toimivat systeemit ei-niin-toimivista. 

Omakohtaisen kokemuksen lisäksi kouluttauduin alalle vahvistamaan osaamistani, jotta valmennukseni perustuisi juurikin tutkittuun näyttöön. Pidän itseni jatkuvasti ajantasalla treeniskenessä ja pyrin kehittymään sekä oppimaan uutta. Tässä hommassa kun on mahdotonta tulla valmiiksi.


 

Personal Trainer Olli Raunemo

040 1969109
Kouvola
olli@pt-raunemo.fi